Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Taikos Boulingas, UAB,
Taikos 42-ojo Namo Bendrija,
Taikinys, Akmenės r. Šaudymo Klubas,
Taika, restoranas, UAB "Tajūrė",
Taika, Panevėžio Lopšelis - Darželis,
Žemaitės g., Dotnuvos mstl., Kėdainių r. sav.,
Antušavos g., Gudžiūnų mstl., Kėdainių r. sav.,
Danilavos g., Gudžiūnų mstl., Kėdainių r. sav.,
Dotnuvėlės g., Gudžiūnų mstl., Kėdainių r. sav.,
Gėlių g., Gudžiūnų mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g sluoksniuotos tešlos 10 vištų blauzdelių 250 g fermentinio sūrio 3 skiltelės česnako druska malti juodieji pipirai
Gaminimas: Vištienos blauzdeles nuplaukite,
nusausinkite, įtrinkite išspausto česnako, druskos bei pipirų mišiniu ir palikite bent 1 valandai pasimarinuoti. Supjaustykite riekelėmis sūrį. Iškočiokite plonai tešlą ir supjaustykite plonomis (maždaug 1 cm pločio) juostelėmis. Ant abiejų kiekvienos vištienos blauzdelės pusių uždėkite
po riekelę sūrio (galite ją pakišti po odele, kad kepant neišbėgtų) ir apvyniokite blauzdeles tešlos juostelėmis. Taip paruoštas blauzdeles sudėkite ant folija išklotos ir aliejumi pateptos kepimo skardos. Kepkite apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekite šiltas su mėgstamu
garnyru. Gero apetito!
|
|
|
|
|