Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Garu ar duju burbuliuku susidarymas skystyje,
Nedidele dvistiebe jachta su istrizomis buremis; uzpakalinis stiebas daug mazesnis uz priekini,
Viszalis spygliuotis medis Cedrus; savaime auga Himalaju, Atlaso kalnuose, V. Azijoje; is jo medienos gaminami brangus baldai, aliejus,
Spaustuvinio srifto matmuo - atstumas tarp literos virsutines ir apatines briaunos,
Apskrita, kartais pailga, neauksta ledynines kilmes kalva is sluoksniuoto smelio, zvirgzdo arba priesmelio, kuriuos kartais dengia moreninis priemolis,
Kranto g., Žemosios Panemunės mstl., Šakių r. sav.,
Nemuno g., Žemosios Panemunės mstl., Šakių r. sav.,
Piliakalnio g., Žemosios Panemunės mstl., Šakių r. sav.,
Centrinė g., Žygėnų k., Šakių r. sav.,
Dambravos g., Žygėnų k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
~700 g maltos vištienos 2-3 v.š. maltų džiūvėsėlių 40 ml pieno 1 nedidelio smulkiai sutarkuoto svogūno 1 v.š. grietinės 1 kiaušinio 1- 1,5 a.š. druskos 1/2 a.š. maltų
pipirų mėgstamų vištienai skirtų prieskonių pagal skonį apie pora v.š. mėgiamo majonezo 100 g fermentinio sūrio
Gaminimas: 1.Orkaitę įkaitinti iki 200° C temperatūros. Į didelį dubenį sudėti maltą mėsą, tarkuotą svogūną, supilti pieną, sudėti grietinę, įmušti
kiaušinį, suberti džiūvėsėlius, prieskonius, druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti. Masė gaunasi gan minkšta ir sunkiai formuojama, viskas gerai, taip ir turi būti. Drėgnomis rankomis formuoti vidutinio dyžio kukuliukus, kuriuos sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kukuliukus aptepti
majonezu (vienam skirti apie 1/2 a.š.) ir šauti į orkaitę, kepti apie 10 minučių. Tada ištraukus pabarstyti smulkiai tarkuotu fermentiniu sūriu. Šauti atgal ir kepti dar apie 10-12 minučių. P. S. Jei norisi labiau sukepusio sūrio, užbarstyti juo jau pačioje pradžioje, po to kai
užtepsite majonezu.
|
|
|
|
|