Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Babinių Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g vištų kepenėlių 400 g bbuolių 3 svogūnai 120 g sviesto 100 ml obuolių sultčių Druska, truputį Juodieji pipirai, truputį Mairūnas,
truputį
Gaminimas: Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai. Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių. Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais
ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|