Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paeglinės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Paeglinės Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Paeglinės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Paeglinės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Paeglinės Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 vištų šlaunelės 1 valgomas šaukštas sviesto 6 skiltelės česnako 1 valgomas šaukštas cinamono 10 gvazdikėlių 1 arbatinis šauktelis kadagio uogų 1 arbatinis šauktelis malto
imbiero 1 arbatinis šauktelis maltos kalendros 2 arbatiniai šaukteliau druskos 1 arbatinis šauktelis malto anyžiaus 1 arbatinis šauktelis maltų juodųjų pipirų 120 ml balto vyno 2 valgomi šaukštai sojų padažo 2 valgomi šauktai rudojo
cukraus
Gaminimas: Dubenėlyje sumaišiau maltą imbierą, anyžių, cinamoną, kalendras, druską, pipirus ir rudąjį cukrų. Mišiniu ištryniau vištieną ir palikau 1 val. Keptuvėje įkaitinau sviestą, iš abiejų pusių apkepiau vištieną. Taip apkeptą mėsą sudėjau į karščiui atsparų
indą, subėriau kadagio uogas, gvazdikėlius, užpyliau vynu ir sojų padažu. Kepiau 170 laipsnių orkaitėje 45 minutes. SKANAUS!
|
|
|
|
|