Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Austru kompozitorius, vienos klasikines mokyklos atstovas, daugiau kaip 100 simfoniju (tarp ju "Atsisveikinimo"), 14 misiu, oratoriju, kitu kuriniu instrumentiniams ansambliams autorius,
Austru kompozitorius, vienos valsu ir opereciu kurejas, daugiau kaip 500 sokiu muzikos kuriniu (valsu, polku, mazurku) autorius,
Austru rasytojas, romanu "Amerika", "Procesas", "Pilis", noveliu "Nuosprendis", "Pataisos darbu kolonijoje", "Metamorfoze" autorius (liet.) ,
Ausu iskasenos,
Automagistrale,
Vytauto g., Užpalių mstl., Utenos r. sav.,
Beržų g., Vaikutėnų k., Utenos r. sav.,
Lauko g., Vaikutėnų k., Utenos r. sav.,
Liepų g., Vaikutėnų k., Utenos r. sav.,
Parko g., Vaikutėnų k., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g vištienos filė 1 poras 2 abrikosai 2 saujos anakardžio riešutų alyvuogių aliejus 1 žiupsnelis druskos paukštienos prieskoniai Gaminimas: Supjaustyti vištienos filė
gabaliukais, sudėti į lėkštę, užbarstyti paukštienos prieskonių ir išmaišyti. Tuomet dėti į įkaitusią keptuvę su alyvuogių aliejumi ir palengva kepti, kol vištiena iškeps ir šiek tiek apskrus. Supjaustyti porus, gerai susmulkinti abrikosus be odelių. Porus, abrikosus ir anakardžio riešutus
su trupučiu aliejaus palengva maišant pakepinti didesnėje keptuvėje. Suminkštėjus porams, sudėti apkepintą vištieną ir maišant viską pakepinti dar keletą minučių. Pagardinti viską druska ir patiekti šiltą. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais
„Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|