Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kedrų g., Paežerio I k., Panevėžio r. sav.,
Medeinos g., Paežerio I k., Panevėžio r. sav.,
Miglės g., Paežerio I k., Panevėžio r. sav.,
Alksnių g., Pagiegalos k., Panevėžio r. sav.,
Beržų g., Pagiegalos k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 v. š. citrinos sulčių 3 v. š. alyvuogių aliejaus 1 žiupsnelio druskos 1 žiupsnelio pipirų, grūstų 100 ml stiprios kavos 500 g viščiukų mažosios filė 2 skiltelių česnako 2 v. š.
petražolių, smulkintų 3 v. š . cukranendrių cukraus
Gaminimas: Supjaustyti vištieną nedideliais gabalais.
Sumaišyti alyvuogių aliejų, susmulkintas česnako skilteles, petražolių lapus, kavą, cukranendrių cukrų ir citrinos sultis. Užpilti marinatą ant vištienos,
pamaišyti ir laikyti šaldytuve ne trumpiau 5 valandų arba per naktį.
Nusausinti vištienos gabaliukus popierinėmis servetėlėmis. Dėti vištienos gabaliukus į įkaitintą aliejų ir kepti, kol pagels. Pabarstyti druska ir pipirais. Valgyti su šparaginėmis pupelėmis, keptomis morkomis ir
virtais ryžiais.
|
|
|
|
|