Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salininkų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos file 1 a. š. druskos 20 g želatinos 0,5 a. š. Santa Maria maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: Išverdame vištienos file. (sultinio neišpilti) Supjaustome
kubeliais. Želatiną ištirpiname 25 mililitruose vištienos sultinio. Į ištirpintą želatiną supilame likusį sultinį, suberiame druską, pipirus. Gerai išmaišome, kad neliktų druskos kristaliukų. Vištienos gabalėlius sudedame į formą ir užpilame sultinio ir želatino skysčiu. (tinka ir
stiprus celofaninis maišelis). Dedame į šaldytuvą. Laikome tol, kol sustengsta.
|
|
|
|
|