Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
modernus gyvenimas,
užaugusios nendrės,
nendrės,
nendrės pjautuvas,
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Savičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sebastijoniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta (1,2 - 1,3 kg) 1 pakelis įprastinės druskos
Gaminimas: Supilame visą pakelį druskos į keptuvę, išlyginame. Nuplauname vištą, išvalome (jei reikia), dedame nugara ant druskos ir
kepame orkaitėje apie valandą (nereikia nei sūdyti, nei barstyti pipirais, nei kitaip marinuoti). Kai tik iš vištos pradės tekėti skaidrios sultys - mėsa paruošta. Višta pasidengia labai skania rausva, traškia plutele. Nuimame vištą nuo keptuvės ir supjaustome gabalais.
|
|
|
|
|