Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolo Sodų 6-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 7-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 8-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 9-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Klevo Sodų 1-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 (1,3 kg) viščiukas 1 šaukštas miltų 1 šaukštelis druskos 2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų 4 šaukštai sezamų 375 ml raudonojo vyno 1 svogūnas 400 g pievagrybių 125
ml grietinės
Gaminimas: Viščiuką supjaustyti į 8 dalis. Kiekvieną gabaliuką nuplauti ir nusausinti popierine servetėle. Viščiuko gabaliukus apvolioti miltų, druskos ir paprikų miltelių mišinyje, dėti į gilų keptuvą ir apkepti iš visų pusių su aliejumi, kol gražiai
pagels. Užpilti vynu ir 25 minutes troškinti uždengtame keptuve. Retkarčiais vištieną apversti. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais ir suberti į keptuvą su vištiena. Grybus nuvalyti, nuplauti (jei reikia), kepurėles ir kotelius supjaustyti griežinėliais ir suberti į keptuvą likus 5
minutėms iki troškinimo pabaigos. Padažui troškinimo metu išsiskyrusias sultis sumaišyti su grietine ir pasūdyti. Prieš patiekiant vištieną užpilti paruoštu padažu bei sezamais.
|
|
|
|
|