Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visorių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 kiaušinio ~ 100 ml vandens žiupsnelio druskos miltų, kad gautųsi kočiojama tešla kaip koldūnams
Įdarui: ~ 300 g mėsos faršo (kiauliena + jautiena) kiaušinio
trynys druskos džiovinto mairūno žiupsnelis
Gaminimas: Tešlos ingredientus sumaišome, minkome tešlą. Ją kočiojame, išspaudžiame pageidaujamo dydžio skritulėlius, į juos dedame įdaro, užspaudžiame kraštelius, susukame juos "virvute". Virtinukus dedame į pasūdytą
verdantį vandenį ir verdame apie 15 - 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Tiekti karštus su grietine.
|
|
|
|
|