Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vokieciu tapytojas, "Zidinio angelas", "Nuotakos redymas", "Imperatorius ubas" autorius,
Svirtele, kuria paspaudus, ginklas issauna,
Ilgai neissisklaidantis tirstas dulkiantis rukas Ramiojo vandenyno rytinese pakrantese (Ekvadore, Peru, Cileje) ,
Kuno dalies zuvimas del kraujotakos sutrikimo,
Kas vadovavo zemaiciams Durbes musyje,
Vilties g., Dainių II k., Jurbarko r. sav.,
Nemuno g., Endriušių k., Jurbarko r. sav.,
Alytaus g., Eržvilko mstl., Jurbarko r. sav.,
Ateities g., Eržvilko mstl., Jurbarko r. sav.,
Čepaičių takas, Eržvilko mstl., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g miltų 400 g virtų grybų Druska 1 svogūnas 1 kiaušinis 1 v. š. džiūvėsėlių Pipirai
Gaminimas: Iš miltų, druskos ir vandens užminkykite pokietę tešlą, įmuškite
kiaušinį ir dar kartą išminkykite. Grybus sumalkite mėsmale, suberkite į juos smulkiai sukapotą svogūną, šaukštą džiūvėsėlių, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, į jų vidurį dėkite grybų įdaro ir gerai užspauskite kraštelius. Virtinius
dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai jie iškils į paviršių virkite apie 7 min.
|
|
|
|
|