Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: 460, 760, 850, 940,
Augalo varpa storu mesingu viduriu,
Musulmonu mitologijoje - piktoji dvasia, velnias,
Miestas, is kurio pakilo? Lituanika", atlikdama legendini skrydi,
Atminties susilpnejimas,
Žeimenos g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Žemutinė g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Žilvičių g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
1-Ieji Trakai, Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
A. Rymo g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g miltų 400 g virtų grybų Druska 1 svogūnas 1 kiaušinis 1 v. š. džiūvėsėlių Pipirai
Gaminimas: Iš miltų, druskos ir vandens užminkykite pokietę tešlą, įmuškite
kiaušinį ir dar kartą išminkykite. Grybus sumalkite mėsmale, suberkite į juos smulkiai sukapotą svogūną, šaukštą džiūvėsėlių, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, į jų vidurį dėkite grybų įdaro ir gerai užspauskite kraštelius. Virtinius
dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai jie iškils į paviršių virkite apie 7 min.
|
|
|
|
|