Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kurios sostine Kanbera,
Valstybe, kurios sostine Kigalis,
Valstybe, kurios sostine Mbabane,
Valstybe, kurios sostine Pchenjanas,
Valstybe, kurios sostine Rabatas,
Sodų g., Šeštokų mstl., Lazdijų r. sav.,
Topolių g., Šeštokų mstl., Lazdijų r. sav.,
Ulanavo g., Šeštokų mstl., Lazdijų r. sav.,
Lazdijų g., Šeštokų k., Lazdijų r. sav.,
Liepinės g., Šeštokų k., Lazdijų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g. maltos veršienos, 1 kiaušinis, Sauda veršienos prieskonių, pipirų, maltų džiūvėsėlių, aliejaus kepti.
Gaminimas: Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, prieskoniais ir
šaukštu džiūvėsėlių, gerai išminkome. Rankomis formuojame blynelius, jos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėselių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Po to atsargiai, pelio pagalba perkeliam šniceliukus į keptuvę ir apkepam iš abiejų pusių.
|
|
|
|
|