Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Seredžiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Servitutų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Sidabražolių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Sietyno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Sietuvėlių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kg veršienos mėsos ir kaulų 3 morkos druska pipirai lauro lapai (Lauro lapas) salotų lapai papuošimui petražolės papuošimui virtos morkos papuošimui sauja rūgštynių 1
šaukštas krienų 2 šaukštai majonezo
Gaminimas: Iš kaulų, mėsos, vandens ir morkų išverdame šaltieną. Mėsą ir morkas sumalame ir kartu su likusiu sultiniu supilame į indelius. Laikome šaltai, kol sustingsta. Lėkštę išklojame salotų lapais, ant jų išverčiame
šaltieną. Padažui rūgštynes nuplauname, nusausiname ir sumalame mėsmale. Sumaišome su krienais ir majonezu. Padažą supilame aplink šaltieną. papuošiame virtų morkų gėlytėmis ir petražolių šakelėmis.
|
|
|
|
|