Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslinis darbas, uz kuri suteikiamas auksciausias mokslinis laipsnis,
Musulmonas, atlikes religine kelione i Meka,
Norvegu tautinis sokis, atliekamas vieno vyro,
Japonu kasdieninis medinis apavas,
Didziulis Afrikos upiu zinduolis, primenantis kiaule, begemotas,
Lakštingalos Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakūnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lapų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Latako g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g veršienos išpjovos 3 česnako skiltelės druska malti juodieji ir kvapnieji pipirai provanso žolelės 2 - 3 šaukštai miltų saulėgrąžų aliejus
kepti
Gaminimas: Įšspaudžiame česnaką, sumaišome jį su druska, žolelėm ir pipirais. Išpjovą supjaustome 1 cm storio riekutėmis. Jas ištriname prieskonių mišiniu ir palaikome pora valandų. Mėsos gabaliukus, pavoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Iškeptus sudedame į puodą, uždengiame ir palaikom taip 3 - 5 min. Skanaus .
|
|
|
|
|