Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Milziniskos bangos, kylancios vandenyno pavirsiuje del stipraus povandeninio zemes drebejimo arba ugnikalnio issiverzimo,
Juros ar ezero pakranteje ties upes ziotimis is jos sanasu susidariusi lyguma, kurioje upe skaidosi i sakas,
Valstybes sudaryta piremoniu sistema, kuria siekiama skatinti arba riboti gimstamuma, mazinti mirtinguma, siekti ilgesnes gyvenimo trukmes,
Zemdirbyste sausringo klimato srityje, kai papildomai drekinama nepakankamai dregna dirbama zeme,
Irenginiu sistema degiosioms dujoms vamzdynais tiekti is gavybos vietu i vartojimo rajonus,
Girių Sodų 3-ioji g., Zamečkavo k., Vilniaus r. sav.,
Girių Sodų 4-oji g., Zamečkavo k., Vilniaus r. sav.,
Girių Sodų 5-oji g., Zamečkavo k., Vilniaus r. sav.,
Miškonių g., Zamečkavo k., Vilniaus r. sav.,
Buivydiškių g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg veršienos kumpio 2 šaukšteliai druskos 1 šaukštelis baltųjų pipirų 1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų 100 g minkšto sviesto 1 šaukštas aštriųjų garstyčių 1 šaukštas rudojo
cukraus 2 šaukštai konjako 1/4 l baltojo vyno
Gaminimas: Mėsą surišti ir įtrinti prieskoniais pagardintu sviestu. Mėsą dėti į tokį keptuvą ar kitą kepimo indą, kad nuo kepsnio iki sienelių būtų 2-3 cm tarpeliai. Mėsą troškinti uždengtame inde, vartyti kas 15
minučių. Garstyčias sumaišyti su cukrumi ir konjaku, šiuo mišiniu aptepti mėsą, dėti ją ant grotelių orkaitėje arba įkaitintoje kepimo krosnelėje. Po grotelėmis padėti skardą, kad subėgtų riebalai. Kepti, kol kepsnys apsitrauks gražia plutele. Į skardą subėgusias kepsnio sultis sumaišyti su
tomis, kurios liko keptuve, pagardinti vynu, šiek tiek pakaitinti ir patiekti kaip padažą. Atvėsusį kepsnį supjaustyti plonomis riekelėmis ir tiekti su duona.
|
|
|
|
|