Tema sukurta: 2019.04.16 12:23
2019.04.16 12:23 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


KasmyroMafija
KasmyroMafija
Moderatorius
Parduotuvių vitrinos jau nukrautos zuikučiais, gražiomis pavasarinėmis gėlėmis, velykiniais skanėstais. Tada į galvą jau šauna mintis: ,,O ką aš dėsiu ant savo velykų stalo?". Turiu jums kelių skanėstų receptukus kurie paįvairins jūsų šventę.


Įdaryti kiaušiniai su avokadu

Ar jūs įsivaizduojate velykinį stalą be įdarytų kiaušinių? Šis receptas turėtų įnešti truputėlį daugiau įvairovės ir išsiskirti iš mums įprastų įdarytų kiaušinių su riebiu majonezu. Kiekiai parašyti trims kiaušiniams, taigi produktus dauginkite iš tiek kartų, kiek kiaušinių įdarysite.

Jums reikės:

3 kiaušinių
vieno dviejų avokadų
šaukšto graikiško jogurto (sveikesnis variantas) arba grietinės
šaukštelio citrinų sulčių
druskos pagal skonį

Gaminimas:

Kiaušinius gražiai perpjaukite išilgai ir išimkite trynius. Avokadą sudėkite kartu su tryniais ir smulkiai sutrinkite. Išmaišykite su graikišku jogurtu, įdėkite šaukštelį citrinos sulčių ir įdėti druskos pagal skonį. Viską gerai išmaišykite ir kremą dėkite į perpjautų kiaušinio baltymų puseles. Galite papuošti krapais ar kitais žalumynais. Skanaus!




Lengvasis varškės tortas ,,Trisluoksnis"

Pagaliau atėjo laikas, kai galite patys pagaminti gardų tortą visai su nedaug pastangų.

Jums reikės:

dviejų pakelių jūsų mėgstamų sausainių labai tinka ,,Selga", ,,Gaidelis")
100 gramų sviesto
indelio mėgstamo skonio jogurto
300 gramų kreminės varškės
Šaukšto želatinos
mėgstamos želė


Gaminimas:

Sausainius sutrupinkite. Išlydikite sviestą ir užpilkite sutrupintus sausainius. Gerai išmaišykite, sudėkite sausainius į torto formą ir šlapiomis rankomis viską išlykinkite iki vientisos masės. Padėkite pusvalandžiui sustingti. Tuo tarpu šaukštą želatinos užpilkite trimis šaukštais šalto vandens ir palikite pastovėti. Kai matysite, jog želatina išbrinkus ją ištirpinkite (jokiu būdu neužvirkite) ir supilkite į kreminės varškės ir jogurto mišinį. Masę supilkite ant sausainio pado ir palikite mažiausiai keturioms valandoms sustingti. Tada želę užpilkite karštu vandeniu ir atvėsinkite. Atvėsusią želę užpilkite ant torto ir vėl palikite sustingti. Kai želė sustings galite mėgautis tortu.




Virtuvės virtuozas #***Meilutis***#
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai