Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
A.Morua sake: sunkiausia yra ne ginti savo nuomone, bet? ..,
Architektai savo klaidas slepia po vijokliais, gydytojai po zeme, skulptoriai po klostemis, o virejai,
Brazilijos indenai si vaisiu vadino nana, o mes,
Del ko gyveno Edmonas Dantesas,
Fanerozojaus vidurine dalis yra,
Kalvarijų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g voveraičių, 300 g raudonviršių, 100 g rūkytos šoninės, 50 g sviesto, 2 svogūnai, 1 šaukštas miltų, 500 g mėsos sultinio, 50 g raudonojo vyno, 4 šaukštai
grietinės, druskos, pipirų, laurų lapų.
Gaminimas: Nuvalytus grybus susmulkinkite. Rūkytą šoninę supjaustykite juostelėmis ir pakepkite su sviestu. Grybus sudėkite į troškintuvą, užpilkite sultiniu ir troškinkite apie 15 min. Tada įdėkite pakeptą šoninę, supilkite vyną,
sudėkite grietinę ir miltus, įberkite prieskonių ir troškinkite dar 5 min. ant nedidelės ugnies. Troškinys paruoštas!
|
|
|
|
|