Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karačiūnų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kalakutienos arba paukštienos 2 morkų, vidutinio dydžio 2 svogūnų, vidutinio dydžio 2 cukinijų, nedidelių ar mažų 2 svogūnų 300 g voveraičių, šviežių 1 - 2 pomidorų 200
g grietinės Aliejaus, kepimui Prieskonių, "Santa Maria" provanso Druskos
Gaminimas: Kalakutieną supjaustome smulkiais gabaliukais. Supjaustome svogūnus, morkas, cukiniją (jei cukinijos odelė stora reikėtų ją nulupti ir išimti sėklytes)pomidorus. Į keptuvę dedame
kalakutieną, morkas ir svogūnus, viską apkepiname. Po to dadedame į keptuvę cukiniją, nuplautas bet neapvirtas voveraites ir dar kepiname, kol cukinija ir voveraitės išleis sultis. Pabarstome priekoniais ir druska. Dadedame į keptuvę supjaustytą pomidorą ir įpalame grietinėlę. Dar patroškineme 10-15
minučių. Skanaus.
|
|
|
|
|