Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tam tikras zmoniu visuomenes kulturines, ekonomines bei politines raidos lygis,
Tam tikros formos, ryskiu spalvu puosni veliavele su komandos, sporto klubo, kolektyvo, draugijos, miesto, salies skiriamaisiais zenklais, simboliais,
Tam tikros srities zinovas,
Tam tikros teritorijos, rinkimines apygardos rinkeju igaliojimas asmeniui, laimejusiam rinkimus, atstovauti jiems kokiame nors vyriausybes organe,
Tam tikros ukines paskirties vienarusiu gyvuliu burys,
Rasos g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Rožių g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Rūžos g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Saulės g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Saulėtekio g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g varškės 200 g margarino 2 stiklinės miltų 1 šaukštelis sodos 2 šaukštai grietinės 1 kiaušinis cukrus paviršiaus apibarstymui
Gaminimas: Ant didelės lentelės peiliu
kapojame margariną su miltais. Kai jie pavirsta trupiniais, dedame pertrintą varškę ir grietinę, sumaišytą su soda. Toliau viską kapojame, kol produktai sulimpa į tešlą. Tešlą atšaldome, tada iškočiojame ir išspaudžiame iš jos 9-10 cm diametro apvalius gabalėlius. Vienoje lėkštelėje
išplakame kiaušinį, o kitą įberiame cukraus. Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį, o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę. Dedame į miltais pabarstytą skardą ir kepame karštoje 220°C temperatūros orkaitėje, kol gražiai
pagelsta.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g varškės 200 g margarino VILNIUS kepiniams 250 g miltų 1 a.š. kepimo miltelių 100 g rudojo cukraus
Gaminimas: Ištirpinkite margariną ir gerai išmaišykite su varške.
Supilkite miltus, kepimo miltelius ir išminkykite tešlą. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite maždaug 5 mm storio ritinėlius ir supjaustykite griežinėliais. Apvoliokite cukruje ir dėkite į riebalais išteptą kepimo skardą. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, 20-25 min.
|
|
|
|
|