Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kada buvo ikurtas kalavijuociu (Livonijos) ordinas, skirtas apsaugoti Ryga ir jos apylinkes,
Kompanija, pirmoji isivedusi kelioninius cekius, kuriuos priima ne tik bankai, bet ir kelioniu biurai bei viesbuciai,
Dekoratyvine tapyba vienos spalvos tonais, daznai imituojanti reljefa,
Is kokio zodzio (lietuviskai) kilo zodis "robotas", pirma kart pavartotas 1920m. ceku pjeseje,
Didziausia jachtos priekine bure naudojama plaukiant beidevindu,
Žemuogių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žėručio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žibuoklių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žydų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žiedų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg obuolių 800 g varškės 8 v. š. cukraus vanilinis cukrus cukraus pudra
Gaminimas: Obuolius nuplauname ir išimame sėklas. Verškę gerai išmaišome su cukrumi
ir vaniliniu cukrumi. Išmaišytą varškę dedame į obuolius ir kepame apie 30min. 150 laipsnių temperatūroje. Iškeptus obuolius apibarstome cukraus pudra ir patiekiame. Skanaus.
|
|
|
|
|