Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visorių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g džiovintų abrikosų 125 g razinų 250 g graikinių riešutų 250 g miltų 250 g margarino VILNIUS kepiniams 250 g cukraus pudros 2 apelsinų žievelės 1 citrina žievelė 5
kiaušiniai 0,5 šaukštelio kepimo miltelių 200 g balto šokolado 2 šaukštai apelsinų likerio miltinio cukraus
Gaminimas: Sumaišoma smulkinti abrikosai, razinos ir kapoti riešutai kartu su 30 g miltų. Margarinas išsukamas su cukraus pudra iki purios masės (maišoma
apie 8 min). Į sviesto masę suberiama apelsinų ir citrinų žievelės, išmaišoma. Mušama po vieną kiaušinį, kiekvieną kartą gerai išmaišant. Suberiama miltų ir kepimo miltelių mišinys. Baltasis šokoladas ištirpinamas ir atvėsinamas, tada supilamas į tešlą. Taip pat supilama apelsinų likeris. Išmaišoma.
Galiausiai supilama džiovintų vaisių ir riešutų mišinys. Kepama 160 C laipsnių orkaitėje 1 valandą 15 minučių, jei viršus kepant pradėtų svilti, uždenkite folija. Iškepusį pyragą galite apšlakstyti apelsinų likeriu ir cukraus pudra.
|
|
|
|
|