Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolynės 1-oji g., Ąžuolinės k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolynės 2-oji g., Ąžuolinės k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolynės 3-ioji g., Ąžuolinės k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolynės 4-oji g., Ąžuolinės k., Vilniaus r. sav.,
Bagušių g., Bagušių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 20 g sviesto arba margarino 0,25 stiklinės grietinės arba pieno 2 kiaušiniai 1 stiklinė kvietinių miltų 1 stiklinė cukraus 0,5 šaukštelio nugesintos sodos Glazūrai: 100
g sviesto arba margarino 0,75 stiklinės cukraus 2 šaukštai kvietinių miltų 2 šaukštai pieno 1 indelis konservuotų vaisių
Gaminimas: Kepimo formą (25 cm) ištepti riebalais ir pabarstyti džiūvėsėliais. Ištirpinti sviestą (arba margariną), kiaušinius išplakti su
cukrumi, įmaišyti miltus ir nugesintą sodą. Įpilti pieno. Tešlą gerai išmaišyti, supilti į kepimo formą ir kepti apatinėje orkaitės dalyje 25 min., 200 laipsnių temperatūroje. Glazūrai skirtus produktus ( išskyrus vaisius) sudėti į puodą ir kaitinti maišant, kol masė sutirštės. Tada sudėti
nusausintus vaisus, išmaišyti. Lygiu sluoksniu viską paskleisti ant apkepusio pyrago ir kepti dar 15 - 20 min., tokioje pačioje temperatūroje. Lengvas, gaivus ir svarbiausia Skanus!
|
|
|
|
|