Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 riekelės kvietinės „Virtuvės mitų griovėjų“ duonos 2-3 pievagrybiai 2 šaukšteliai sviesto 2 šaukštai alyvuogių aliejaus keli šviežio čiobrelio
lapeliai
Gaminimas: Ant kvietinės duonos užtepkite sviesto ir uždėkite plonomis riekelėmis supjaustytų pievagrybių, apšlakstykite pievagrybius aliejumi, papipirinkite ir pasūdykite. Palaikykite sumuštinį kelias minutes kambario temperatūroje, kol pievagrybių galiukai pradės
riestis į viršų. Prieš patiekdami galite papuošti čiobrelio lapeliais. Recepto autorius: Virtuvės mitų griovėjai
|
|
|
|
|