Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liturginiu apeigu metu subdiakonu ir kitu aukstesnio rango dvasininku ant kaires rankos dilbio devima meniskai issiuvineta praplatintu galu juosta, primenanti stula, tik mazesne,
Virusai, kurie dauginasi bakterijose,
Tapytojas,? Homero apoteoze" autorius,
Kareivis grobiantis karo lauke nukautuju arba suzeistuju daiktus, plesiantis gyventojus,
Plokscia metaline, medine ar kitokia kisenine dezute cigaretems ar cigarams nesiotis,
Slėnio g., Gilužių k., Vilniaus r. sav.,
Trumpoji g., Gilužių k., Vilniaus r. sav.,
Vingio g., Gilužių k., Vilniaus r. sav.,
Alyvų g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Antežerio g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 vnt upėtakio 1 citrina Prieskoniai 100 g ryžių pipirai 200g pievagrybių
Gaminimas: Upėtakį nuvalome, supjaustome gabalėliais, išspaudžiame citriną, barstome pipirus ir
Vegeta Natur prieskoniais, gerai viską išmaišome ir kelias valandas paliekame marinuotis. Kepame gerai įkaitintoje keptuvėje. Kai viena žuvies pusė iškepa, apverčiame ir kartu dedame pievagrybius. Kol kepame žuvį, nepamirškite ir ryžių išsivirti. Paprasta pasigaminti, bet labai skanu.
|
|
|
|
|