Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Babinių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 - 500 g miltų 250 g cukraus 3 kiaušinių 1 šaukštelio kepimo miltelių 150 g sviesto 1 citrinos žievelė, nutarkuota 500 g tirštos uogienės 500 g varškės (naudoju močiutės naminę
varškytę)
Gaminimas: Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1 val. palieku ją šaldiklyje. Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių
temperatūroje kepu apie 60 min. Skanaus!
|
|
|
|
|