Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lelijų 2-oji g., Kvecių k., Kretingos r. sav.,
Šlaito 1-oji g., Kvecių k., Kretingos r. sav.,
Šlaito 2-oji g., Kvecių k., Kretingos r. sav.,
Tvenkinio g., Kvecių k., Kretingos r. sav.,
Upelio g., Kvecių k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vidutinio dydžio burokėliai 1 svogūnas 150 g rūkytų lašinukų druskos pipirų aliejaus kepimui
Gaminimas: Burokėlius išverdame, atvėsiname, sutarkuojame. Svogūną
susmulkiname ir kepame su aliejumi. Atpjauname 3 plonas juosteles lašinukų, jas suvyniojame, perrišame kiaulės odele ir kepame kartu su svogūnais. Į keptuvę sudedame ir likusius smulkiai pjaustytus lašinukus. Kai lašinukų vyniotiniai gerai apkepa, juos išimame iš keptuvės ir sudedame
sutarkuotus burokėlius. Kepame 15-20 min. Į lėkštės vidurį dedame susuktus lašinukus, o aplink juos - po šaukštą burokėlių. Valgome karštus.
|
|
|
|
|