Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laukų 2-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 3-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 4-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 5-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 6-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g morkų 2 šaukštai sojų padažo 100 ml sauso balto vyno 2 šaukštai skysto medaus 2 šaukštai alyvuogių aliejaus arba saulėgrąžų aliejaus 300 g žaliųjų alyvuogių, be kauliukų 300 g
juodųjų alyvuogių, be kauliukų
Gaminimas: Morkas nuskusti ir supjaustyti 4-5 cm juostelėmis. Įkaitinti aliejų ir 5 minutes pakepinti morkas. Tuomet supilti vyną ir troškinti, kol vynas išgaruos (apie 15 minučių). Į keptuvę supilti sojos padažą ir medų, išmaišyti ir kepinti
dar 10 minučių. Tuomet sudėti griežinėliais supjaustytas alyvuoges ir pakepinti 1-2 minutes.
|
|
|
|
|