Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Iseitis is sunkios padeties literaturiskai ar filosofiskai: ariadnes .....,
Prabangiausias Bahamu salu viesbutis,
Malderio bendrazyge,
Kaip vadinama si skaiciu eile, besitesianti iki begalybes: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, .....,
Zemes geologijos istorijos kainozojaus eros II periodas,
Jovaro g., Jurbarkų k., Jurbarko r. sav.,
Kranto g., Jurbarkų k., Jurbarko r. sav.,
Laukininkų g., Jurbarkų k., Jurbarko r. sav.,
Manto g., Jurbarkų k., Jurbarko r. sav.,
Mechanizatorių g., Jurbarkų k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g burokėlių 100 g sviesto 2 šaukštai grietinės 1 šaukštas miltų 1 svogūnas 1 šaukštas 9 proc. acto ar citrinos rūgšties druskos cukraus
Gaminimas: Virtus ar
keptus burokėlius sutarkuoti, pridėti svieste pakepintų svogūnų ir patroškinti. Grietinę sumaišyti su miltais, actu, cukrumi, druska ir nuolat maišant supilti į burokėlius. Uždengus dar kiek pakaitinti. Taip paruošti burokėliai tinka prie daugelio patiekalų.
|
|
|
|
|