Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušų g., Krokšlio k., Varėnos r. sav.,
Tilto g., Krokšlio k., Varėnos r. sav.,
Ūlos g., Krokšlio k., Varėnos r. sav.,
Dzūkų g., Kruklių k., Varėnos r. sav.,
Miškų g., Kruklių k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kalakutas 60 g miltų 60 g sviesto 0,25 l grietinės 0,5 skardinės šparagų ūglių Pipirų petražolių druskos 500 g salierų 800 g morkų citrinos sulčių 1 kiaušinio
trynys 250 g žaliųjų žirnių
Gaminimas: Kalakutą įtrinkite druska ir pipirais. Įdėkite į puodą su trupučiu vandens. Troškinkite ant mažos ugnies 60 minučių. Troškinimo metu sudėkite morkas, žirnius, šparagus ir salierus. Kalakutą iš sultinio išimkite. Miltus pakepinkite
su sviestu ir supilkite į sultis. Įpilkite citrinų sulčių ir užvirkite. Padažą nuimkite nuo ugnies, sutirštinkite kiaušinio tryniu, sumaišytu su grietine. Kalakutą papuoškite morkų ir salierų griežinėliais, šparagais ir žirniais. Gali būti patiekiama su kapotomis bulvėmis arba kroketais.
|
|
|
|
|