Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pilies 2-oji g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Pilies 3-oji g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Pilies 4-oji g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Pilies 5-oji g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Pilies 6-oji g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 burokėliai 200 g raugintų kopūstų 100 g marinuotų grybų 1 svogūnas Aliejaus (truputį)
Gaminimas: Grybus nusunkti, išvirti ir supjaustyti. Svogūną susmulkinti ir su grybais
pakepinti aliejuje. Burokėlius supjaustyti šiaudeliais. Į troškintuvą dėti sluoksniais: burokėlius, kopūstus, keptus gybus su svogūnais, vėl burokėlius ir t.t. Pilti vandens, kad daržovės būtų vos vos apsemtos. Puodą uždengti ir troškinti ant nekaitrios ugnies 20-30 minučių. Žiūrėti, kad neapsviltų,
jei reikia, pilti dar vandens. Ši troškinta mišrainė bus skani ir karšta su bulvėmis ir atšalusi su žuvimis ar silke. Skanaus!
|
|
|
|
|