Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
modernus gyvenimas,
užaugusios nendrės,
nendrės,
nendrės pjautuvas,
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tvenkinio g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Anykščių g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Birutės g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Draugystės g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų jautienos, 2 svogūnai, 2 šaukštai pomidorų padažo, 50 gramų sviesto, 1 šaukštas kvietinių miltų, 2 stiklinės bruknių, Druskos truputį Juodųjų pipirų, maltų,
truputį Lauro lapelių truputį
Gaminimas: Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską
sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta. Patiekite su bulvių koše. Puoškite bruknėmis ir petražolėmis.
|
|
|
|
|