Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Areaktyvumas arba nepakankamas sugebejimas adekvaciai atsakyti, reaguoti i aplinkos dirgiklius,
Daugiau nei 25 kraujo baltymu sistema, aktyvuojanti imunines sistemos lasteles, butina normaliai jos veiklai,
Lietuvos didysis kunigaikstis valdes 1669-1673m.: Mykolas Kaributas .....,
Kriminalistinis delno odos pavirsiaus tyrimas, padedantis identifikuoti asmeni,
Savanoriski vokieciu nacionalsocialistu daliniai, veike buvusioje Reicho teritorijoje po I pasaulinio karo,
Kėdainių g., Babtų mstl., Kauno r. sav.,
Kranto g., Babtų mstl., Kauno r. sav.,
Mokyklos g., Babtų mstl., Kauno r. sav.,
Nevėžio g., Babtų mstl., Kauno r. sav.,
Parko g., Babtų mstl., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg triušienos 2 dideli svogūnai 0,5 balto sauso vyno 1 stilklinė granatų sulčių 1 citrinos sultys 2-3 šaukštai aliejaus Druskos, pipirų Prieskonių
(mėgstami)
Gaminimas: Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite į mėsą. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir
paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje. Skanaus!
|
|
|
|
|