Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sestas pagal dydi Lenkijos miestas,
Nuosedine augalines kilmes uoliena, sudaryta is anglies, hidrokarbonatu ir ivairiu priemaisu,
Bazinis temperaturos matavimo vienetas SI sistemoje,
Vienintelis bazinis SI sistemos vienetas, kurio etalonas yra fizinis objektas (saugomas Prancuzijoje) ,
Garsus anglu fizikas, matematikas, astronomas, alchemikas, filosofas,
Sodų g., Buktos k., Marijampolės sav.,
Upės g., Buktos k., Marijampolės sav.,
Žiedo g., Buktos k., Marijampolės sav.,
Daugirdų g., Daugirdų k., Marijampolės sav.,
Gėlių g., Daugirdų k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg triušienos 2 dideli svogūnai 0,5 balto sauso vyno 1 stilklinė granatų sulčių 1 citrinos sultys 2-3 šaukštai aliejaus Druskos, pipirų Prieskonių
(mėgstami)
Gaminimas: Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite į mėsą. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir
paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje. Skanaus!
|
|
|
|
|