Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagubės Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g pievagrybių 0,5 susmulkinto svogūno 50 g sviesto Bouguet garni žolelės 1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys 400 ml vandens 25 g miltų 500 ml pieno Druska ir
juodieji pipirai
Gaminimas: Pievagrybius supjaustyti riekelėmis, 6-8 riekeles palikti papuošimui (pavirti piene kelias minutes). 25 g svieste pakepti svogūnus, sudėti grybus, bouguet garni, užpilti sultiniu ir virti 25 minutes. Kai suminkštės, sriubą smulkintuvu sutrinti. Likusį
sviestą ištirpinti, apkepti jame miltus, supilti maišant pieną. Sudėti trintus grybus, užvirti ir pavirti 5 minutes. Pagardinti druska bei juodaisiais pipirais. Supilti į dubenėlius ir papuošti pievagrybių griežinėliais. Tiekiant galima pabarstyti skrudintos duonos kubeliais. Skanaus!
|
|
|
|
|