Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birelių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 prinokę avokadai (Avokadas) 350 ml vištienos sultinio 200 ml riebios grietinėlės 30 ml citrinos sulčių 30 ml konjako arba brendžio kario druskos maltų juodųjų
pipirų
Gaminimas: Perpjaukite avokadus pusiau, išimkite kaulus ir pašlakstykite citrinos sultimis, kad jie nepajuoduotų. Iš penkių puselių išgremžkite minkštimą. Sudėkite avokadų minkštimą, vištienos sultinį ir 150 g grietinėlės į virtuvinį kombainą. Susmulkinkite iki vientisos
masės. Supilkite konjaką ir įdėkite pagal skonį druskos, kario ir juodųjų pipirų. Suplakite likusius 50 g grietinėlės iki putų. Nulupkite nuo likusios puselės odelę ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Patiekdami sriubą, papuoškite kiekvieną porciją avokado skiltelėmis ir plakta grietinėle.
Skanaus!
|
|
|
|
|