Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miškinio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Miško g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Mituvos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Mokyklos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Mokolų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 6 kiaušiniai 180 g cukraus 80 g miltų 80 g krakmolo 60 g kakavos 1 v. š. vanilinio cukraus 1 a. š. kepimo miltelių Apšlakstymui: 4 v. š. vyšnių
likerio Vyšnių pertepimui: 400 g šaldytų vyšnių (be kauliukų) 50 ml vyšnių sulčių 2 v. š. cukraus 1 v. š. vanilinio cukraus 2 a. š. krakmolo Grietinėlės kremui: 500 ml 35 proc. riebumo grietinėlės 2-3 v. š. cukraus pudros Papuošimui: 100 g juodojo
šokolado konservuotos vyšnios
Gaminimas: Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių. Baltymai išplakami iki standžių putų palaipsniui pilant cukrų ir vanilinį cukrų. Tryniai išplakami šluotele su 2 v. š. šilto vandens ir pastoviai plakant sumaišomi su išplaktais
baltymais. Suberiami persijoti miltai, krakmolas, kakava, kepimo milteliai ir atsargiai viskas išmaišoma. Paruošta biskvito tešla supilama į sviestu pateptą kepimo formą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 30-35 min. Iškepęs biskvitas 4-5 val. paliekamas
pilnai atvėsti. Atvėsęs biskvitas perpjaunamas horizontaliai į tris dalis. Du apatiniai biskvito lakštai apšlakstomi vyšnių likeriu. Vyšnių pertepimui vyšnios lengvai atšildomos, supilamos į puodą storu dugnu, pabarstomos cukrumi, vaniliniu cukrumi ir dedamos ant ugnies. Krakmolas
išmaišomas su vyšnių sultimis, pamažu maišant supilamas ant vyšnių ir viskas pakaitinama, kol užverda. Nuimama nuo ugnies ir atvėsinama. Atšaldyta grietinėlė išplakama su cukraus pudra. Ant apatinio biskvito lakšto užtepamas vyšnių pertepimas, uždengiama antru biskvito sluoksniu ir
lengvai paspaudžiama. Užtepamas grietinėlės kremas ir dedamas trečias biskvito lakštas. Torto viršus ir šonai aptepami grietinėlės kremu. Tortas kelioms valandoms dedamas į šaldytuvą, kad lakštai persigertų kremu. Juodasis šokoladas ištirpinamas ir plonu lygiu sluoksniu
paskleidžiamas ant lygaus paviršiaus (pvz. plastmasinės lentelės). Dedama į šaldymo kamerą 15-20 min. Kai šokoladas sustingsta, plačiu peiliu pridrožiama šokolado drožlių ir jomis bei vyšniomis puošiamas tortas. Skanaus.
|
|
|
|
|