Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kurios astronomai pirmieji ivede keliamuosius metus,
Tipas gyvuno, kuris pats save apvaisina. T.y. turi ir vyrisku ir moterisku lytiniu lasteliu,
3-a valstija, prijungta prie Jav 18.12.1787 m., sostine Trentonas [liet.],
Vertinimo pagrindas, matas, saikas,
Sios salies krepsinio rinktine tapo olimpine cempione 2000 metais Sidnejuje,
Dovinės 1-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Dovinės 14-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Dovinės 20-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Dovinės 22-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Dovinės 5-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g moliūgo 500 g morkų 100 g cukraus 180 g miltų 2 kiaušiniai 100 g sviesto 1 a. š. vanilinio cukraus druska
Gaminimas: Iš miltų ir kambario temperatūros
sviesto padaryti trupinius, įmušti 1 kiaušinį, įberti apie 20 g cukraus ir minkyti, kol tešla taps vientisa. Tešlą dėti į šaldytą 3 valandoms. Moliūgą ir morkas nulupti ir sutarkuoti bulvių tarkavimo mašina. Didžiąją dalį sulčių nusunkiame ir išgeriame (nepersistengti, nors ir labai skanu, juk
nenorit sauso pyrago). Į morkų ir moliūgų minkštimą dėti kiaušinio trynį, berti cukraus, vanilinio cukraus ir gerai išmaišyti. Baltymą išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į daržovių masę. Tešlą iškočioti ir iškloti sviestu išteptą 25 cm kepimo formą, suformuoti
kraštelius. Įdarą supilti į tešlos krepšelį. Kepti 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min. Į įdarą galima dėti džiovintų vaisių (slyvų, razinų ar pan.). Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas
puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|