Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, eilerasciu "Labora", "Varpas", satyru "Virsininkai", "Cenzuros klausimai", "Vilkai", "Lietuvos tilto prisiminimai" autorius,
Lietuviu rasytojas, eilerasciu rinkiniu "Eilerasciai", "100 pavasariu", dramu "Atzalynas", "Generaline repeticija" autorius,
Lietuviu rasytojas, eilerasciu rinkiniu "Saule ir smiltys", "Dievu takais", "Giesmes viesnelei zydriajai", atsiminimu knygos "Dievu miskas" autorius,
Lietuviu rasytojas, knygu vaikams "Giles nuotykiai ydu salyje", "Didysis medziotojas Mikas Pupkus", "Molio Motiejus zmoniu karalius" autorius,
Lietuviu rasytojas, kuriniu "Palangos Juze", "Vaiku knygele", "Paaugusiu zmoniu knygele", "Pasakojimas Antano Tretininko" autorius,
Kranto g., Alovės k., Alytaus r. sav.,
Mokyklos g., Alovės k., Alytaus r. sav.,
Naujakurių g., Alovės k., Alytaus r. sav.,
Parko g., Alovės k., Alytaus r. sav.,
Paupio g., Alovės k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g kvietinių miltų Druska 80 g sviesto 1 š cukraus 4 kiaušiniai 2 š krakmolo 1 a.š kepimo miltelių Indelis konservuotų persikų Užpilui: 200g. vyšnių 2,5 šaukšto krakmolo 60g cukraus 200ml vandens Gaminimas:
Plikytai tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu, cukrumi bei druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Miltus sumaišyti su krakmolu ir suberti į puodą. Mediniu šaukštu maišant kaitinti, kol susidarys lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas. Tešlą sudėti į dubenėlį ir truputi
ataušinti. Kiaušinius išplakti ir po truputį įmaišyti į tešlą. Kiaušinių dėti tiek, kad tešla imtų blizgėti. Orkaitę įkaitinti iki 200-220 laipsnių temperatūros. Į ataušusią tešlą įmaišyti kepimo miltelius. Ant riebalais išteptos torto formos dugno užtepti 1/3 tešlos. Kepti 20-30min. Per pirmąsias
15 minučių neatidarinėti orkaitės durelių. Tešlos sluoksnį ataušinti.Iš likusios tešlos padaryti mažo dydžio kūgelius ir kepti 20-30min. (papuošti torto viršų). Į puodą sudėti užpilui skirtus produktus ir užvirinti, nuolat maišant. Ant atšalusio torto pagrindo dėti vyšnių užpilą ir, pamirkant
apatinę pyragėlių dalį, „priklijuoti“ ant pagindo. Puošti konservuotų persikų riekelėmis. Nekaloringas ir labai skanus tortas.
|
|
|
|
|