Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 5 kiaušiniai 100 g miltų 60 g cukraus 100 g krakmolo 3 šaukšteliai kepimo miltelių 50 g margarino VILNIUS kepiniams 75 g pistacijų Kremui: 1 pakelis pudingo 2
stiklinės ananasų sulčių 250 g margarino VILNIUS kepiniams cukraus Papuošimui: Pistacijos
Gaminimas: milteliais ir krakmolu. Šį mišinį suberkite į kiaušinių trynius ir išmaišykit. Supilkite tirpintą margariną ir pistacijas, galiausiai įmaišykite baltymų
plakinį. Kepkite 20 – 30 minučių 180 – 200 C laipsnių temperatūroje. Išsivirkite pudingą pagal nurodymus ant pakuotės, atvėsinkit. Supilkite ananasų sultis, tirpintą margariną, cukrų ir išmaišykite. Paruoštu kremu pertepkite iškeptą biskvitą. Šiek tiek kremo pasilikite
prilipdyti pistacijom. Tortą dėkite į šaldytuvą sustengti. Kai sustengs, aptepkite likusiu kremu ir apibarstykite smulkintomis pistacijomis.
|
|
|
|
|