Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uzdengti laidojimo indai, i kuriuos, balzamuojant mirusiji, buvo dedami jo viduriai,
Styginis karelu ir suomiu liaudies muzikos instrumentas,
Muz. kurinio teksto intonavimo budas; pasizymi daininga melodika,
Kataliku baznycioje viduramziais - giedotojas solistas, choro vadovas,
Standus tinklinis storu siulu audinys, ant kurio siuvinejama vilnoniais arba silkiniais siulais,
Parko g., Burbiškio k., Anykščių r. sav.,
Paupio g., Burbiškio k., Anykščių r. sav.,
Rubikių g., Burbiškio k., Anykščių r. sav.,
Slėnio g., Burbiškio k., Anykščių r. sav.,
Šilelio g., Burbiškio k., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Torto biskvitui: 4 kiaušiniai 400 g cukraus 270 g miltų 60 g kakavos 1 šaukštelis kepimo miltelių 400 g grietinės 75 g lazdyno riešutų 1 plytelė juodojo šokolado
Torto
kremui: 400 g sviesto 2 indeliai kondensuoto pieno „Rududu“ 0,4 puodelio stiprios kavos
Gaminimas: Biskvitui: Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, kol cukrus ištirps, o kiaušinių masė padidės. Atskirame inde sumaišyti grietinę ir kakavą. Gautą masę supilti
į išplaktus kiaušinius, suberti išsijotus miltus, supilti kepimo miltelius, smulkintus lazdyno riešutus. Tešlą padalinti į dvi lygias dalis. Vieną dalį kepti formoje ištiestoje kepimo popieriumi ir išteptoje riebalais 180 laipsnių temperatūroje apie 10 min. Tą patį pakartoti su antra tešlos dalimi.
Iškeptus biskvitus perpjauti į 2 dalis, kad turėtume 4 biskvito lakštus. Kremui: išplakti kampario temperatūros sviestą su tokios pačios temperatūros “Rududu”. Lėtai įplakti paruoštą ir perkoštą stiprią juodą kavą. Atvėsusius lakštus pertepti kremu, naudojant torto formos
bortelius. Ant torto viršaus patepti likusiu kremu ir pabarstyti tarkuotu šokoladu ir puošti pagal fantaziją (arba aplieti šokoladiniu glajumi). Dėti į šaldytuvą, kol tortas visiškai sustings. Galima nuėmus formos bortelius torto kraštelius aptepti kremu iš apibarstyti šokolado drožlėmis arba
biskvito trupiniais. Skanaus!
|
|
|
|
|