Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antros Vagos 3-ioji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 4-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 5-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 6-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 7-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 4 kiaušiniai 150 g cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 100 g miltų 50 g kukurūzų miltų 9 g kepimo miltelių 20 g kakavos 1 žiupsnelis druskos Kremui: 1 pakelis
vanilinio pudingo 45 g cukraus 0,5 l pieno 125 g margarino VILNIUS kepiniams 200 g graikinių riešutų 100 g lazdyno riešutų 1 žiupsnelis druskos Glajui: 100 g pieninio šokolado 100 g pusiau saldaus šokolado 20 g margarino VILNIUS
kepiniams Papuošimui: 20 graikinių riešutų
Gaminimas: Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite iki putų. Berkite druską, cukrų, 5 šaukštus vandens ir viską išmaišykite Sudėkite trynius ir vėl išmaišykite. Tarpusavyje sumaišykite miltus, krakmolą, kepimo
miltelius ir kakavą. Šį mišinį pilkite į tešlą ir išmaišykite. Pilkite į kepimo formą išteptą riebalais. Kepkite 150 C laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Iškepusį atvėsinkite. Sumaišykite margariną kartu su pudingo milteliais 45 gramais cukraus, druska ir pienu. Viską gerai
išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus ir vėl išmaišome. Biskvitą padaliname į keletą dalių, jas pertepame su kremu ir tada ruošiamės glajų. Šokoladus susmulkinkite ir dėkite į išlydytą karštą margariną, jei reikia, dar pakaitinkite, kad gautumėte vientisą masę. Glajumi apipilkite
tortą, papuoškite graikiniais riešutais ir dėkite į šaldytuvą sustengti. Laikyti nemažiau kaip dvi valandas.
|
|
|
|
|