Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Putinų g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Rožių g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Sodininkų g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Šarmos 1-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Šarmos 2-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Įdarui: 0,5 l Pieno 75 g Cukrus 1 pak. Vanilinio pudingo milteliai 150 g Margarinas VILNIUS kepiniams 1,5 v.š. Raudonųjų serbentų drebučiai 200 g Šokoladinis
glajus Tešlai: 2 vnt. Kiaušiniai 100 g Cukrus 0,5 pak. Vanilinis cukrus 100 g Miltai 1 a.š. Kepimo milteliai 50 g Graikiniai riešutai Papuošimui: 25 vnt. Braškės 10 vnt. Biskvito lazdelės
Gaminimas: Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių
temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 2 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti pusę cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tirštokas. Baltymus išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Pusę baltymų masės supilti į trynių
masę ir sumaišyti. Likusią baltymų masę dėti ant kremo. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti ant baltymų. Paskui suberti graikinius smulkintus riešutus ir viską gerai išmaišyti. Biskvitinę tešlą supilti į mažesnę torto formą su kepimo popieriumi išklotu dugnu. Tešlos paviršių
išlyginti ir kepti 30 min. Iškepusį išjungti ir pridengti kepimo popieriumi 5 min. 5 šaukštus pieno sumaišyti su cukrumi ir pudingo milteliais. Likusį pieną užvirinti, supilti pudingo mišinį ir viską pavirinti, kol sutirštės. Po to nuimti nuo viryklės ir maišyti kol atvės. Margariną VILNIUS
kambario temperatūros išsukti iki purios masės ir sumaišyti su atvėsusiu pudingu. Biskvitą padalyti į tris sluoksnius. Serbentų drebučius pašildyti ir tepti ant apatinio biskvito sluoksnio, po to dėti kitą biskvitą ir tepti kremą, dėti paskutinį sluoksnį ir taip pat aptepti kremu ir
pastatyti į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų. Glajų ištirpdyti garų vonelėje. Ištirpdytu glajumi apipilti torto viršų ir papuošti braškėmis.Šonus apdėti biskvito lazdelėmis. Viską pašauti dar į šaldytuvą, kad sustingtų. Po valandos ar kitą dieną jau galima mėgautis šiuo nuostabaus
skonio tortuku. Skanaus!
|
|
|
|
|