Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
P. Cvirkos g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Pirties g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Raubiškių g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Rodūnės g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
S. Rapolionio g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg lydekos filė 0,5 litro pieno 2 kiaušiniai 100 g miltų 150 g sviesto, kepimui
Gaminimas: Lydekos filė įtrinkite prieskoniais pagal skonį. Išplakite kiaušinius. Į
kiaušinių plakinį supilkite pieną ir išmaišykite. Po to į kiaušinių ir pieno mišinį berkite miltus ir maišykite. Tešla turi būti vientisa, be gumuliukų. Lydekos filė supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais ir pamirkę skystoje tešloje sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite ant sviesto ar
aliejaus. Apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuką iš abiejų pusių (po 1,5-2 min.). Kai išimsite žuvį iš keptuvės, sudėkite žuvies gabaliukus ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius. Skanaus :)
|
|
|
|
|