Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Serbentos 1-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Serbentos 2-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Serbentos 3-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Serbentos 4-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Serbentos 5-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg lydekos filė 0,5 litro pieno 2 kiaušiniai 100 g miltų 150 g sviesto, kepimui
Gaminimas: Lydekos filė įtrinkite prieskoniais pagal skonį. Išplakite kiaušinius. Į
kiaušinių plakinį supilkite pieną ir išmaišykite. Po to į kiaušinių ir pieno mišinį berkite miltus ir maišykite. Tešla turi būti vientisa, be gumuliukų. Lydekos filė supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais ir pamirkę skystoje tešloje sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite ant sviesto ar
aliejaus. Apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuką iš abiejų pusių (po 1,5-2 min.). Kai išimsite žuvį iš keptuvės, sudėkite žuvies gabaliukus ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius. Skanaus :)
|
|
|
|
|