Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zymiausia XX a. Danijos rasytoja [orig.],
Nedidelis lengvos konstrukcijos dekoratyvinis pastatas, daznai su azurinemis sienomis,
Fundamentaliuju daleliu grupe, sudaranti elementariasias daleles hadronus (nuklonus, hiperonus, pionus ir tauonus) ,
Mokslas, tiriantis psichikos reiskinius, ju kilme, raida,
Prancuzijos architekturai budingi miesto rumai (statyti XVI - XVIII a.) ,
Ežero g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gabijos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gailių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gaisrininkų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gamybos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaušinis 1 stiklinė šalto vandens 1 stiklinė ryžių miltų (tinka ir kvietiniai)
Gaminimas: Įmušti bei išplakti kiaušinį. Tada suberti miltus, o išmaišius tešlą įpilti stiklinę
vandens. Jeigu norisi, galite įberti šiek tiek druskos. Tešloje apvartyti daržoves (arba žuvį bei jūros gėrybes) ir kepti įkaitintame aliejuje, keptuvėje, kol šiek apskrus. Rekomenduojama valgyti su sojos padažu. Jeigu gaminate vaisių tempurą, ją galima patiekti su karamele arba karštu
šokoladu. SKANAUS!
|
|
|
|
|