Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gyvunai, mintantys kitu gyvunu lavonais,
Nacionalinis Senegalo medis, pavaizduotas ir sios salies herbe,
Mirciu per tam tikra laikotarpi ir vidutinio gyventoju skaiciaus santykis arba mirciu ir rizikos populiacijos nariu stebejimo laikotarpiu sumos santykis;,
Aktore vaidinusi filmuose "Pabegusi nuotaka", "Mano geriausio draugo vestuves" ir kt. Julia ..... [orig.],
Taika, kuria be sajungininku zinios arba sutikimo sudaro valstybe, priklausanti kariaujanciai koalicijai,
Neries g., Salupių k., Jonavos r. sav.,
Panerio g., Salupių k., Jonavos r. sav.,
Pušyno g., Salupių k., Jonavos r. sav.,
Sodo g., Salupių k., Jonavos r. sav.,
Upės g., Salupių k., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g kiaulienos 150 g veršienos 2 svogūnai juodieji ir raudonieji malti pipirai itališki prieskoniai druska tešlai: miltai 1 kiaušinis 1-2 puodeliai
vandens
Gaminimas: Į miltus mušamas kiaušinis. Tešlą maišome šaukštu ir pamažu pilame vandenį. Kai viskas susimaišo ir šaukštas pradeda klimpti, toliau tešla minkoma rankomis. Kai tešla gerai susimaišo ir galutinai nustoja lipti prie ranku, ji dedama į maišelį. Maišeli dedame į
šalį (jokių šaldytuvų) ir imamės faršo. Mėsa sumalama mėsmale. Faršas nesmarkiai sumaišomas. Dedame prieskonius, tada dedame smulkiai supjaustytus svogūnus ir gerai viska sumaišome. Imame tešlą, atplėšiame gabaliuką ir kočėliuku gražiai jį iškočiojame iki 2,5-3 mm storio, į vieną ruošinio pusę
dedame šaukštą paruošto faršo — plonu sluoksniu! Dabar kita ruošinio pusė užlenkiama ant viršaus, kraštai lengvai sulyginami pirštais. Nekeldami čebureko nuo stalo kočėliuku atsargiai pakočiojame jo kraštus. Po to čeburekas peilių gražiai apipjaustomas. Svarbu kraštuose palikti kuo mažiau
tešlos, bet taip, kad jie neatsiklijuotu. Toliau į švarią ir sausą keptuvę įpilama apie 1 cm. augalinio aliejaus (geriau šviežio nerafinuoto saulėgrąžų), statome ją ant didelės ugnies ir laukiama kol aliejus įkais. Aliejui įkaitus į keptuvę dedami čeburėkai. Kai tik viena pusė pagelsta - apverčiam.
Iškeptus dedame ant popierinio rankšluostuko, kad susigertų perteklinis aliejus. Skanaus.
|
|
|
|
|