Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Niksonas sake: vyras nepralaimejo jei jis nugaletas, jis pralaimejo jei ..? ,
Pabaikite posaki: niekada nekalbekite apie save blogai, tai uz jus ..? ,
Pagal Protagora visu daiktu matas yra? ..,
Paryziuje - luvras, Sankt Peterburge - Ermitazas, Madride - Prado, o Londone -? ..,
Paskutinis rusijos caras,
Kelmijos Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg šaldytų grybų 1 galvutė česnako prieskoniai: pipirai ir druska pagal skonį 3 šaukštai krakmolo 3 šaukštai majonezo 1 kiaušinis 1 pakelis talerių aliejus
kepimui
Gaminimas: Grybus šiek tiek atlaidinti, kad nebūtų per daug vandens ir sumalti. Česnako galvute nulupti ir sutraiškyti. Visus ingridientus sudėti į grybų faršą ir išmaišyti. Imti du talerius. Ant vieno dėti grybų faršo, kitu taleriu užkloti ir dėti į iškaitintus
riebalus keptuvėje. Kepti kol taleriai įgaus rusvą atspalvį, o grybai išvirę, tad pakepti reikia tik, kol taleriai apskrus. Ir viskas. Labai skanūs, kol karšti, bet skanu valgyti ir šaltus. Skanaus!
|
|
|
|
|