Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg maltos vištienos arba kalakutienos
prieskoniai paukštienai
1 kiaušinis
0,5 svogūno
1 skiltelė česnako
1 - 2 pomidorai
1 gūžė salotų
svogūnų laiškai
tarkuotas sūris (mozarella)
grietinė
aliejus
lietiniai blynai
 


Gaminimas:
Išsikepti lietinius blynus.
Paruošti maltą paukštieną: įdėti kiaušinį, prieskonius, gerai susmulkintą svogūną ir česnaką, gerai viską išmaišyti.
Aptepti pusė blyno paruošta mėsa plonai ir užlenkti per pusę, įkaitinti aliejų keptuvėj ir dėti blynus, kepti ant vidutinės ugnies, kad nedegtų, bet keptų, apkepus vieną pusę, apversti blynus ir apkepinti kitą pusę, kuo ploniau mėsos bus blyne, tuo greičiau ji iškeps.
Iškepus norimą kiekį blynų, pasiruošti daržoves: smulkiai supjaustyti salotas, pomidorus, svogūnų laiškus ir sudėti į dubenėlį, į kita dubenėlį įdėti tarkuoto sūrio ir į tečią grietinės, viską padėti ant stalo.
Valgant blyną, jį atidarai, įdedi į vidų daržovių mišinio, pabarstai sūriu ir pertepi grietine, uždarai ir valgai!
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai