Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žvejų g., Žerkščių k., Akmenės r. sav.,
Daugų g., Daugų m., Alytaus r. sav.,
Dzūkų g., Daugų m., Alytaus r. sav.,
Ežero g., Daugų m., Alytaus r. sav.,
Jaunystės g., Daugų m., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 125 g margarino 200 g grietinės 150 g miltų Įdarui: 5 dideli svogūnai 200 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Margariną išlydykite, supilkite grietinę ir suberkite
miltus. Tešlą dėkite į šaldytuvą kol paruošite įdarą. Įdarui supjaustytus svogūnų kubelius patroškinkite su truputėliu margarino, kol svogūnai suminkštės. Stambiai sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su troškintais svogūnais. Margarinu išteptą skardą išklokite tešla, sudėkite įdarą ir
kepkite apie 30 min. 150 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams
pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|